Om oss

Välkommen till en plats där kärleken till heminredning och design sätts i främsta rummet. Vi är dedikerade till att dela med oss av de senaste rön inom inredningsvärlden, ge våra läsare kvalitativ inspiration och praktiska tips för att skapa ett hem fyllt av trevligheter och personlig stil. Hos oss hittar du allt från do-it-yourself projekt till guider för hur du skapar din egen designoas, allt samlat på ett och samma ställe.

Teamet bakom hemochtrevligheter.se består av två passionerade inredningsentusiaster – Anna och Erik. Anna har en bakgrund som inredningsarkitekt och brinner för att omsätta kreativa koncept till verklighet. Hennes öga för detaljer och känsla för funktionella, men ändå estetiskt tilltalande lösningar, är en tillgång för alla som söker inspiration.

Erik är en veteran inom möbeldesign och har spenderat åratals karriär till att förstå hur form möter funktion på ett harmoniskt sätt. Hans artiklar är fyllda av insider-kunskap och praktiska råd som kan hjälpa dig att välja rätt möbler och tillbehör för ditt hem.

Tillsammans, med en kombination av Annas varsamma hand och Eriks tekniska insikter, strävar vi efter att göra hemochtrevligheter.se till din främsta källa för heminredning på nätet. Följ med på vår resa för att göra varje hem till ett sant uttryck av dess invånares drömmar och önskemål.